Reisagent van het jaar

Reisagent van het jaar

Deel dit artikel

We zijn door Travel Magazine verkozen tot reisagent van het jaar!

Vrijdag 18 november verzamelde zowat de hele Belgische reisindustrie in het Antwerpse Hiltonhotel voor een prijsuitreiking die niet onterecht "de Oscars van de reisindustrie" wordt genoemd. Het toonaangevende vakblad Travel Magazine deelt er elk jaar de felbegeerde TMTravel Awards uit. Wij kregen er de prijs Leisure Travel Agent of the Year!

De Leisure Travel Agent of the Year wordt gekozen door een mystery shopper die de reiskantoren anoniem bezoekt. Daaruit worden tien finalisten gekozen die hun kandidatuur moeten komen verdedigen voor een commissie. Ze moeten op een dynamische en innoverende manier een reis voorstellen die ze ter plekke moeten uitwerken zonder voorafgaande voorbereiding.

We zijn heel trots om deze award in ontvangst te mogen nemen. Dit motiveert ons nog meer om ons beste beentje voor te blijven zetten, en elke dag jullie vertrouwen te blijven verdienen. 

Bedankt!

Het team van Selectair Reizen Plus

 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Reizen Plus

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Brouwerijstraat 25
9880 Aalter