Reis naar Jordanië of India vanuit Zaventem

Reis naar Jordanië of India vanuit Zaventem

Deel dit artikel

Travelworld breidde onlangs z’n actieradius stevig uit met niet één, maar prompt met twee nieuwe bestemmingen: Jordanië en India. Zo kleurt de wereldkaart weer dat tikkeltje meer turquoise, dé huiskleur van de puur Belgische touroperator. Blijf dus niet langer thuis en trek met Travelworld de wereld in naar deze twee hartverwarmende landen die elk overkoken van de authenticiteit en charme. En zoals het Travelworld betaamt, kan je ook hier je betoverende rondreis steevast eindigen met de voetjes in het zand van één of ander exotisch strand. Wordt het Wadi Rum of toch maar Rajasthan? Aan jou de keuze! Eén ding staat vast: Het wordt een reisje uit de duizend.

Nieuwe bestemmingen bij Travelworld: Jordanië en India

 

Jordanië

Met het duizelingwekkende Dubai, één van de populairste bestemmingen bij Travelworld, en het onvervalste Oman, wist de touroperator zich reeds stevig te verankeren op het Arabische schiereiland. Jordanië aan het aanbod toevoegen was dan ook een logische stap. Wat dit bescheiden koninkrijk in het Midden-Oosten zo aantrekkelijk maakt? Zonder twijfel zijn enorme diversiteit en ongeziene gastvrijheid. “Welcome to Jordan” is een zinnetje dat je hier regelmatig zal horen. En welkom, dat zal je je hier zeker en vast wel voelen.
Laat je heerlijk verdwalen in de chaos van hoofdstad Amman, vergaap je aan werelderfgoedsites zoals Petra en Jerash, ga drijven op het zilte water van de Dode Zee en waan je even op de planeet Mars tijdens een waanzinnige woestijnsafari in Wadi Rum. Je vervelen wordt moeilijk, hier in Jordanië. Nood aan wat ontspanning achteraf? Dan knoop je er toch gewoon nog enkele dagen strand in Aqaba aan vast, aan de zonovergoten kusten van de Rode Zee, waar ook duikliefhebbers zich als een vis in het water zullen voelen.
Overtuigd? Twijfel dan niet langer en reserveer als de bliksem jouw droomreis naar dit magische land. Travelworld werkte alvast enkele verleidelijke rondreizen voor je uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van
“De Klassiekers van Jordanië”, waarbij je je borst nat maakt voor een week boordevol woestijnen en wereldwonderen? Start je rondreis in de levendige hoofdstad Amman, kronkel via de King’s Highway naar de historische stad Petra, stuif met een terreinwagen doorheen het rode zand van Wadi Rum en drijf tenslotte af naar de Dode Zee. Bovendien keert luchtvaartmaatschappij Royal Jordanian vanaf eind oktober terug naar Brussel, met rechtstreekse vluchten naar en van Amman. Jordanië lag in geen jaren nog zo dichtbij. Hoog tijd dus om je koffers te pakken voor een op en top Arabisch avontuur in het Midden-Oosten!
 

India

Namasté! Welkom in India, het zevende grootste land én één van de oudste beschavingen ter wereld. Travelworld ontvoert je vanaf heden naar een feeërieke plek waar je zintuigen ongetwijfeld overstuur zullen geraken. Het is hier dat de roots van Prashant liggen, één van de toegewijde medewerkers bij Travelworld. India als nieuwe bestemming aan het al rijkelijke aanbod toevoegen, voelt voor hem dus ergens aan als thuiskomen. En dat gevoel wil men ook aan hun reizigers meegeven. Travelworld kruidde zijn kersverse reizen naar dit oogverblindende land dan ook af met de nodige pit en passie, die je helemaal in vuur en vlam doen staan. Vertrek op een onvergetelijk avontuur doorheen dit prachtige land dat bulkt van het erfgoed en de bezienswaardigheden. Van de met sneeuw bedekte Himalaya-toppen in het noorden tot de tropische regenwouden in het zuiden, van unieke bouwwerken als de Taj Mahal tot bruisende steden als Mumbai en Delhi. Je moet dit unieke land gewoonweg met je eigen ogen zien, met je eigen neus ruiken en met je eigen smaakpapillen proeven.
Bij Travelworld smul je tegenwoordig van een smakelijk pallet van pikante rondreizen door India, waar je nu al spontaan van gaat watertanden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de rondreis “Klassiek Kerala”, waarbij je het zuiden van India eens duchtig onder de loep neemt? Je trip aftrappen doe je in dat geval in Kochi, nog steeds een draaischijf in de wereldwijde specerijenhandel. Vervolgens trek je het binnenland in naar de weelderig groene theeplantages rond Munnar. In Thekaddy ga je bootje varen en bewonder je vanop het water onder meer de olifanten, bizons en wilde zwijnen die in het Periyar Wildlife Sanctuary leven. In een vanji, een traditionele kano, verken je verder nog de Backwaters nabij Alleppey, om dan je rondreis tenslotte te beëindigen aan de tropische stranden van Mararikulam. Klinkt heerlijk, toch?
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Reizen Plus

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Brouwerijstraat 25
9880 Aalter