Rondreis Yellowstone

Rondreis Yellowstone

  • € 1700

  • Geen transport inbegrepen

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Vlucht naar Denver, opname huurwagen en korte rit tot het centrum van Denver.

Dag 2 tot 3: Estes Park

In de voormiddag brengt u een bezoek aan Denver of “Mile High City” met o.a. het State Capitol en Denver Mint, waar er nog dagelijks munten worden “geslagen”, of slenter langsheen de autovrije winkelstraten naar het American Museum of Western Art.

Na de middag rijdt u tot Estes Park, gelegen aan de Oostelijke ingang van Rocky Mountain National Park. 

Alternatieve weg is via de Argo Gold Mine (een oude goudmijn) en/of Mount Evans (een berg van 4350m die u kan beklimmen per wagen) en Nederland.

Dag 3 tot 4: Rawlins

U bezoekt vandaag het Rocky Mountain National Park via de Trail Ridge, een schitterend natuurgebied met spectaculaire bergen, dit gebied zou een deel van Zwitserland kunnen zijn.

Na bezoek doorkruist u het noordelijk gedeelte van Colorado en verblijft u in Rawlins gelegen in Wyoming.

Dag 4 tot 5: Cody

Vandaag doorkruist u het desolate Zuidwestelijk gedeelte van Wyoming, stop even aan de Sinks Canyon.

U komt aan in Cody, het stadje van Buffalo Bill, met zijn interessant museum. In de zomermaanden kan u hier ’s avonds een rodeo bijwonen.

Dag 5 tot 6: Lake Yellowstone

In de voormiddag kan u eerst het Buffalo Bill Museum bezoeken, daarna rijdt u via de Beartooth Pass tot Yellowstone National Park, een uniek bergpas met prachtige panoramische zichten.

In Yellowstone National Park bezoekt u de Canyon met zijn verschillende “viewpoints” in het Oostelijk gedeelte van het park. U logeert aan Lake Yellowstone.

Dag 6 tot 7: West Yellowstone

U kan vandaag verder Yellowstone Canyon ontdekken, daarna bezoekt u het Noordoostelijk gedeelte met o.a. Minerva Terrace en de eerste geisers waarvoor Yellowstone bekend staat.

U overnacht in West Yellowstone waar u eventueel het “Imax Theatre” kan bezoeken.

Dag 7 tot 9: Jackson

U bezoekt het Zuidwestelijk gedeelte van Yellowstone met meer dan 100 geisers, o.a. Old Faithful, Castle Geyser, Riverside Geyser en zelfs een Penta Geyser, dit is wel een unieke beleving.

Daarna rijdt u naar Jackson en bezoekt u het Grand Teton National Park, gekenmerkt door zijn pittoreske pieken. Het is één van de jongste bergketens van de USA.

U kan ook een bezoek brengen aan Jackson Hole, een ski–oord dat veel mogelijkheden tot wandelen biedt.

Dag 9 tot 10: Salt Lake City

U rijdt langsheen de Snake River, via “Montpellier” en het turquoise Bear Lake bereikt u Salt Lake City, het religieus centrum van de mormonen. Wandel even tot de tempelgronden met de indrukwekkende tempel. U kunt eventueel in de bibliotheek uw familiestambomen bestuderen, breng ook een bezoek aan het auditorium met een uitzonderlijke akoestiek.

Dag 10 tot 12: Moab

In de voormiddag kan u eventueel volgens interesse de omgeving van Salt Lake City ontdekken. Daarna rijdt u doorheen het centrum van Utah tot Moab. 

Uw bezoek aan Moab staat in het teken van Arches –en Canyonlands National Park.
Canyonlands wordt getypeerd voor zijn ruige door erosie uitgesleten landschap terwijl Arches vooral gekend is voor zijn rotsbogen. Een stop aan Dead Horse Point voor uniek vergezichten staat ook geprogrammeerd.

Dag 12 tot 13: Vail

Vandaag dwarst u Colorado van West naar Oost. U rijdt doorheen het Colorado National Monument en kunt tevens de Glenwood Caverns bezoeken. U verblijft in Vail, een mondain ski-oord.

Dag 13 tot 14: Denver

U rijdt vandaag terug tot Denver, er zijn verschillende opties. Ofwel rijdt u onmiddellijk tot Denver om de stad verder te ontdekken. Ook mogelijk is om onderweg eventueel bezoek in te plannen aan Mount Evans (die u per wagen beklimt) en/of Argo Gold Mine (grootste goudmolen ooit gebouwd). U logeert aan de luchthaven.

Dag 14 tot 15: Denver - Brussel

Terugvlucht naar Brussel

Praktisch

Praktisch

Inclusief

Persoonlijk uitgewerkt roadbook
Hotelovernachtingen, prijs afhankelijk van categorie

  • Categorie 3* hotels, vanaf 1700€  per persoon (op basis van tweepersoonskamer)
  • Categorie 4* hotels, vanaf 2000€ per persoon (op basis van tweepersoonskamer)

 

Exclusief

Vluchten
Huurwagen volgens categorie, benzine
Toegangsgelden
Maaltijden
Niet vermelde diensten

Meer informatie

Beste reistijd: mei - september

  • Penta Reizen

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Rondreis Yellowstone

Rondreis Yellowstone

  • € 1700

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Reizen Plus

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Brouwerijstraat 25
9880 Aalter