Dubai en Emiraten begeleide cruise

Groepsreizen Heen- & terugvlucht

Ontdek samen met Krant van West-Vlaanderen de fascinerende streek rond de Perzische Golf. Tijdens deze cruise bezoeken we Qatar, Oman, Dubai en Abu Dhabi. In deze oliestraten vindt u hypermoderne wolkenkrabbers en overvloedige luxe, maar evengoed traditionele marktplaatsen en fabelachtige moskeeën.

Het programma is compleet uitgewerkt met een extra overnachting in Dubai, Nederlandstalige reisbegeleiding en een cruise in All Inclusive Formule. De vluchten worden uitgevoerd door de topmaatschappij Emirates en duren slechts 6,5 uur. Tijdens de private groepsexcursies zult u elk hoogtepunt kunnen bezoeken en enkele onvergetelijke ervaringen opdoen. We trekken bijvoorbeeld met jeeps de woestijn in waar we de zonsondergang bekijken en een barbecue houden.

Laat de Belgische winter dus achter u en beleef dit zonovergoten avontuur in de Emiraten.
 

Jouw reisschema

Dag 1

6 februari: Brussel - Dubai

Transfer vanuit West-Vlaanderen naar de luchthaven van Brussel. We nemen de avondvlucht rechtstreeks naar Dubai en komen er de volgende ochtend aan.
 

Dag 2

7 februari: Dubai

Bij aankomst brengt een transfer ons naar het hotel. In de namiddag ontdekken we de hoogtepunten van Dubai tijdens een inbegrepen city tour. We bezichtigen onder meer de jachthaven, de marktplaats, Palm Jumeirah, het Burj Al Arab Hotel en het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa. Uiteraard krijg je ook de gelegenheid om foto’s te nemen van al die hoogtepunten! Overnachting in een viersterrenhotel in Dubai.

Dag 3

8 februari: Dubai

Ontbijt in het hotel. Vrije dag in Dubai. ’s Avonds volgt de transfer naar het schip. Na de inscheping kun je meteen gebruikmaken van alle aanwezige faciliteiten en restaurants.

Dag 4

9 februari: Dubai

In de ochtend blijft het schip aangemeerd in Dubai. Er is dus nog tijd na het ontbijt voor een kleine uitstap of een wandeling. In de namiddag vaart Costa Diadema richting Oman

Dag 5

10 februari: Muscat (Oman)

Muscat is de hoofdstad van het sultanaat Oman. We ontdekken de stad tijdens een optionele groepsexcursie (€99 – lunch inbegrepen). De eerste stop is de imposante Sultan Qaboos moskee. Vervolgens bezoeken we de Muttrah-wijk, de vismarkt en de souk. Aangekomen in het oude deel van Muscat gaan we te voet verder en bezichtigen we twee eeuwenoude forten en het paleis van de sultan. Als afsluiter een bezoek aan het Bait Al Zubair Museum, waar je kennis maakt met de rijke geschiedenis en cultuur van Oman.

Dag 6

11 februari: Dag op zee

Ontspannende dag op zee.

Dag 7

12 februari: Doha, Qatar

Een goeie honderd jaar geleden was Doha een kleine havenstad waar veel parelvissers woonden. Dankzij de oliewinning is de stad uitgegroeid tot een hypermoderne metropool vol wolkenkrabbers en andere indrukwekkende bouwwerken. Wandel zeker eens door de traditionele markt, de Souq Waqif of bezoek één van de vele musea over Islamitische kunst en geschiedenis.

Dag 8

13 februari: Abu Dhabi

In de namiddag staat er een heel bijzondere excursie op het programma (optioneel - €80). We trekken met jeeps de woestijn in! We maken een rondrit en bezoeken tussendoor een kamelenfokkerij. Daarna bekijken we vanop een zandduin naar een magische zonsondergang in de Arabische woestijn. Als afsluiter worden we gastvrij ontvangen in een tentenkamp voor een gezellige barbecue en een optreden van buikdanseressen!
 

Dag 9

14 februari: Abu Dhabi

Valentijnsdag vieren we in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Ontdek de stad tijdens een groepsexcursie (optioneel - €39) waarbij we onder meer het kunstmatig aangelegde Yas Island bezoeken, de thuisbasis van het Formule 1 circuit. Daarna rijden we naar de fabelachtige Sheikh Zayed moskee. Het monument werd volledig gebouwd in wit marmer en is oogverblindend mooi. Dit moet u gezien hebben!
 

Dag 10

15 februari: Dubai - Brussel

Ontbijt aan boord, gevolgd door de ontscheping. Transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Brussel. Aankomst ’s avonds. Terugrit vanaf Brussel naar West-Vlaanderen.

 
SelectTogether Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1989

per persoon in volpension
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Rechtstreekse vluchten met topmaatschappij Emirates
 • Alle transfers
 • Hotelovernachting in Dubai (o.b.v. kamer met ontbijt)
 • Cruise in volpension
 • Fooien en havengelden
 • Nederlandstalige reisbegeleiding
+ Speciale inbegrepen extra's
 • Autocartransfer vanuit West-Vlaanderen naar Brussels Airport (heen/terug)*
 • Excursie op dag 2: City Tour Dubai
 • Drankenpakket “Brindiamo”
 • Verzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Niet vermelde excursies
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.