Groepsreis Namibië met familie

Groepsreizen Heen- & terugvlucht

Waag je met het hele gezin in het 3,5 miljard jaar oude Namibië. Dit onbedwingbare land bestrijkt 900 000 km2 en herbergt een variatie aan landschappen en dieren, die zelfs de meest verwoede prater het zwijgen opleggen. Het Namib-Naukluft National Park, het charmante kuststadje Swakopmund met de dol-fijne Walvisbaai en ook het Damaraland staan zeker op het programma. Ontmoet tijdens safari’s de fascinerende wilde dieren. Een onvergetelijke reis voor het gezin, en dat met het gemak van een groepsreis in de eigen moedertaal.
 

Jouw reisschema

Dag 1

Frankfurt – Windhoek

In België sluit je op een van de verschillende opstapplaatsen aan bij de busrit naar de luchthaven van Frankfurt. Van hieruit neem je een nachtvlucht naar Windhoek, waar je ’s ochtends aankomt zonder jetlag.
 

Dag 2

Windhoek – Solitaire

Bij je aankomst in Windhoek word je verwelkomd door je eigen gids. De kinderen ontvangen een rugzak met plakboek, tekenpapier, verrekijker en een gepersonaliseerd T-shirt. Daarna vertrek je richting Solitaire, met onderweg een stop aan Namibgrens Guest Farm. Hier geniet je van een heerlijke lunch en maak je een wandeling op de boerderij.
 
 

Dag 3

Solitaire – Sossusvlei – Solitaire

Je start de dag met fraaie vooruitzichten. Vandaag verken je namelijk de betoverende omgeving rond de kleiige Sossusvlei, Dooivlei, de 105 meter hoge rode zandduin Duin 45 en de impressionante Sesriem Canyon, de hoogtepunten van het Namib-Naukluft National Park. Daarna keer je terug naar het hotel voor een welverdiend diner.
 

Dag 4

Namib woestijn – Swakopmund

Na het ontbijt baan je je een weg door de woestijn, met als bestemming de Atlantische kust. Je bereikt zo het charmante Swakopmund, een sfeervolle kuststad waar je je in Duitsland waant.
 

Dag 5

Swakopmund – Walvisbaai – Swakopmund

Vandaag sta je vroeg op voor een rit naar Walvisbaai. Hier stap je op een boot voor een heuse zeesafari. Op het water kan je hopelijk zeehonden, dolfijnen en flamingo’s spotten. Na de middag kan je aan het hotel ontspannen, de omgeving verkennen of aansluiten bij een optionele activiteit.
 

Dag 6

Swakopmund – Twyfelfontein

De reis wordt verdergezet via Hentiesbaai naar Uis. Hier hou je even halt voor de lunch in The Cactus Coffee & Tea Garden (zelf te bekostigen). Je zet de toch verder en na aankomst in Twyfelfontein kan je de omgeving zelf met je gezin verkennen. Je dineert met de groep, daarna loont het om even buiten te kijken naar de schitterende sterrenhemel.
 

Dag 7

Twyfelfontein

Na het ontbijt bezoek je de 4000 jaar oude rotstekeningen, “Organ Pipes” en “Burnt Mountain”. Je keert terug naar de lodge voor de lunch en vertrekt dan op natuurrit in het Damaraland, op zoek naar woestijnolifanten die hier hun thuishaven hebben.
 

Dag 8

Twyfelfontein – Etosha Nationaal Park

Deze voormiddag krijg je een rondleiding in Otjikandero Himba dorp in Kamanjab. De perfecte kans om het dagelijkse leven in Namibië te ontdekken. Na de lunch rij je naar Etosha Nationaal Park. Aan de lodge heb je een goed zich op de omgeving. Hier kan je verschillende roofdieren spotten.
 

Dag 9

Etosha Nationaal Park

Na een welverdiende nachtrust maak je een ochtendsafari in het park (22.000km²). Je luncht aan de lodge, daarna vertrekt je naar de volgende accommodatie. Hier mag je je verwachten aan een typisch bomadiner. De kinderen kunnen genieten van marshmellows boven het kampvuur.
 

Dag 10

Etosha Nationaal Park

Vandaag word je ingedeeld in een kleinere groep. De eerste groep mag olifanten voederen en dieren opsporen met een zender. De tweede groep zal kleinere diersoorten voederen, zoals mangoesten, schildpadden, … Deze groep maakt ook een rit door de boerderij. Na de lunch kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin of zwemmen.
 

Dag 11

Etosha NP - Mount Etjo

Na het ontbijt maak je een lange rit naar Erindi Game Reserve, dat beroemd is voor zijn hoge concentratie wildleven.
 

Dag 12

Mount Etjo – Windhoek

Vandaag maak je een dinosauruswandeling in de omgeving van de lodge (+/- 30min.) en bezoek je een lokale school voor een partijtje voetbal met de kinderen, gevolgd door een feestje. Daarna keer je terug naar de lodge voor de lunch en vertrek je naar de luchthaven voor je terugvlucht.
 

Dag 13

Aankomst Frankfurt

Je komt aan in de luchthaven van Frankfurt. De bus rijdt je weer naar België, waar je kan afstappen op een van de stopplaatsen.
 
Live To Travel
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

3645

per persoon
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Transport naar en van Frankfurt.
 • Vluchten Air Namibia Frankfurt-Windhoek-Frankfurt.
 • Luchthaventaksen.
 • Ontvangst en assistentie door een Live To Travel vertegenwoordiger bij aankomst.
 • Alle overnachtingen (of gelijkwaardig).
 • 10 x ontbijt, 7 x lunch en 8 x diner.
 • Alle excursies/activiteiten zoals beschreven in het programma.
 • Alle transport met chauffeur.
 • Afrikaanstalige/Nederlandstalige gids.
 • 1 gepersonaliseerde rugzak per kind.
 • Overige maaltijden en dranken
 • optionele activiteiten
 • persoonlijke uitgaven
 • fooien
 • annulatie- en bijstandsverzekering.
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.